Atlanta Hawks Se for at fortsætte Win Streak Against Pacers

27/12/2018 0
Atlanta Hawks forsøger noget nyt over deres sidste tre spil i denne sæson, spiller god basketball. Hawkene har set sammenhængende og vandt tre i træk for Coach Pierce.
 
Atlanta Hawks sidder 12. i øst på (9-23), med tre af deres 9 sejre kommer i deres sidste tre spil. Nu vil haverne bringe en sejr tilbage til Atlanta, da de tager et playoff-bundet Pacer-hold.
 
At se hawkene samlet sammen tre sejre i træk har været sjovt for en hawks fanbase, der vedvarer hvad der allerede er en meget lang sæson.
 
Forsøg på at sætte fire sejre sammen vil være en udfordring, da hackerne vil tage Pacers i aften i Atlanta.
 
John Collins og Trae Young har ført vejen til Hawks hidtil denne sæson med Collins i gennemsnit 18 point og Young gennemsnitlige 15 point et spil.
 
Collins eksemplificerer, hvad coaching personale prædiker til denne meget unge Hawks roster. Han trænger konstant, spiller et hårdt mærke af forsvar og giver holdet en stor trussel om at score i maling.
 
Young er mere en finesse spiller, der tilbyder holdet en scorer som kan lette bedre end de fleste point vagter rundt om ligaen.
 
Hans evne til at finde den åbne mand og oprette sine holdkammerater er forbløffende for en rookie. Hvis hackerne fortsætter med at stræbe sammen, vinder det, fordi Collins og Young fører vejen for en roster af cast offs.
 
Aftens spil mod Pacers vil være en god test, efter at holdet har slået guiderne, stemplerne og Knicks.
 
Trae Young skal fortsætte med at blive bedre og lede den første enhed, dette er især sandt, mens John Collins kæmper gennem en skade. Young er Hawks fremtid, og han vil fortsætte med at vise hvorfor i aften i Atlanta.