Beyonce er interesseret i at købe en indsats i Houston Rockets

03/08/2017 0
Pop superstjernen Beyonce, en Houston indfødte, mulling en investering i National Basketball Association Rockets, ifølge folk der er bekendt med sagen.
 
Rockets-ejer Les Alexander, en tidligere obligationshandler, Houston Rockets Basket trøjer sagde i sidste måned, at han solgte holdet med en stigning i franchiseværdier på tværs af sport. Klubens popularitet i Kina kan presse salgsprisen forbi rekordet $ 2 mia. Steve Ballmer betalte for Los Angeles Clippers for tre år siden.
 
Alexander betalte $ 85 millioner til Rockets i 1993.
 
Det er almindeligt for berømtheder at lave små investeringer i sportshold. Beyonces mand, Jay-Z, f. Eks. Blev født i Brooklyn og havde engang mindre end 1 procent i basketballens net. Han solgte sin andel af holdet efter at have startet Roc Nation, som repræsenterer atleter.
 
Der er mange andre eksempler: Popstjerne Justin Timberlake, der er hjemmehørende i Memphis, Tennessee, ejer et stykke basketball Grizzlies; Tennis spillere Venus og Serena Williams, samt Jennifer Lopez, er investorer i fodboldens Miami Dolphins; Og skuespilleren Will Ferrell har en indsats i Major League Soccer's Los Angeles Football Club.
 
Raketterne nægtede at kommentere. Beyonces publicist, Yvette Noel-Schure, reagerede ikke straks på en e-mail-søger kommentar. Underholdningsrepræsentanterne hos Sony Music Entertainment nægtede at kommentere. En talskvinde for hendes mand, Jay-Z, reagerede heller ikke straks.
 
Alexanders beslutning om at sælge holdet, som omfatter All Stars James Harden og Chris Paul, overraskede mange omkring NBA. Det har genereret en bevy af global interesse blandt ville købere, siger sportsbankfolk.
 
Den, der vinder op med raketterne, kan sælge de såkaldte limited partnerships, som hjælper hovedinvesteringen til at genvinde nogle af deres investeringer uden at opgive kontrollen med franchisen.
 
Beyonce, som har udført iført en Rockets-trøje, ville tilføje superstar sizzle til enhver ejerskab, der sandsynligvis hjælper teamet med lokal og international markedsføring.
 
Hun er en af ​​de mest indflydelsesrige berømtheder, og på lige fod med fodboldstjernen Lionel Messi, ifølge Marketing Arm's Celebrity DBI-database. Hun står 150th ud af mere end 4.000 berømtheder, og er særlig effektiv nåede kvinder mellem 13 og 17 år.
 
Ifølge Forbes er Beyonce anden til Sean "Diddy" Combs på sin 2017 liste over højest betalte berømtheder på $ 105 millioner billige basketball trøjer. Hendes nettoværdi er 350 millioner dollars, siger Forbes. Jay-Z er værd $ 810 millioner.