Bradley Beal: Celtics vil gøre det fysisk, så lad os gøre det fy

05/05/2017 0
WASHINGTON - Guard Bradley Beal mener, at Washington-guiderne skal "skubbe tilbage" mod Boston Celtics 'fysiske karakter, billige basketball trøjer hvis guiderne håber at samle sig fra et 0-2-underskud i en semifinal-serie i østkonference.
 
Beal var begrænset til 14 point på 4-of-15 skydning i 47 minutter og savnet en buzzer-beater i slutningen af ​​reguleringen i Washingtons overtidstab i Game 2 på tirsdag.
 
Tale ved Washingtons morgen shootaround før torsdagens Game 3 (8 p.m. ET, ESPN), sagde Beal Celtics gør spilene "lidt ubehagelige" og ønsker guiderne at reagere i naturalier.
 
"Gribende og fastholdende, det er en del af sejhed. Det er deres måde at tage os ud af spillet," sagde Beal, som i gennemsnit er 25,8 point pr. Spil i postseasonen. "De vil gøre det fysisk, vil gøre det lidt ubehageligt. Vi må være på samme måde. Vi skal være fysiske, vi skal holde, greb lidt, ramt fyre. Hold det rent, men sørg for det samme De føler os. "
 
Lagt til Beal: "Vi bliver fouled meget, men det er playoffs. Vi kan ikke klage, kan ikke være passive. Vi skal skubbe tilbage."
 
Beal understregede, at han ikke følte, at Celtics har været beskidte med deres spil, men mener, at guiderne blot skal øge deres egen fysiske egenskaber, især efter 5-fods-9 point vagt, Isaiah Thomas scorede 53 point på tirsdag aften.
 
John Wall scorede 40 point for guiderne i Game 2, men var stille i fjerde kvartal og overarbejde, da Thomas producerede 29 af sine point for at føre Boston til sejr. Væg gik ikke igennem holdets skydeplads torsdag og sagde, at han var "lidt smadret" med mindre håndled og ankelproblemer, men intet der ville forhindre ham i at spille i Game 3.
 
"De er mere fysiske end hvad vores team er," sagde Wall. "De giver ikke op lette layups, som vi har. Jeg tror, ​​vi må bringe en anden tilgang, ikke forsøger at skade nogen, bare at spille fysisk og smart basketball."
 
Celtics anerkendte onsdag før deres off-day praksis i Washington, at de har forsøgt at gøre tingene vanskelige for Beal i denne serie.
 
"Når vi hører hans sæt bliver kaldt, tror jeg bare, at vores bevidsthed om hans playcalling er meget høj. Jeg tror, ​​at hver fyr på banen er på en snor med ham," sagde Boston swingman Jae Crowder. "Vi forsøger at gøre det så hårdt som muligt for ham, fordi vi ved, at han kan få det til at gå. Bare hold forskellige organer på ham, hold forskellig udseende og ikke lade ham føle sig godt tilpas."
 
Celtics træner Brad Stevens sagde, at Celtics har forsøgt at gøre det så hårdt som muligt på Beal, og han er usandsynligt at savne nogle af de skud, han savnede i Game 2.
 
Hvad angår hvordan guiderne kan bremse Thomas, som i gennemsnit har 43 point i seriens første to spil, sagde Beal, at der ikke er noget let svar.
 
"Han er lille, han er hurtig," sagde Beal. "Han har en rigtig god forandring af tempo, retningsændring. Han kan stoppe på en krone, trække op. Han er meget vanskelig, så hårdt som det er, vi skal indeholde ham. Vi skal gøre vores bedste for at få det ud af hans hænder."
 
På trods af al den ekstracurricular aktivitet, der skete under regelmæssige sæsonmøder mellem de to hold, har Celtics og Wizards mest spillet godt i denne playoff-serie.
 
Al Horford og Markieff Morris taler ikke helt efter, at Morris skød Horford i mængden i Game 2, og Thomas fik senere en dobbelt teknisk med Morris.
 
Begge hold har imidlertid formået at indeholde deres Boston Celtics basketball trøjer følelser tidligt i serien på trods af det fysiske spil.