Chuck Hayes slutter Rockets 'personale som personale scout

02/09/2017 0
Tidligere Rockets power forward og fan favorit Chuck Hayes er vendt tilbage til holdet som prospiller personale scout.
 
Hayes, som havde en lignende position med Denver Nuggets sidste sæson, vil fortsætte med at evaluere NBA og andre spillere for Rockets Basket trøjer, med noget arbejde i spillerudvikling, sagde Rockets vicepræsident Gersson Rosas.
 
"Vi værdsætter ham ikke kun som spiller, men hans profil og hans baggrund er yderst værdifuld for det vi gør på personalesiden," sagde Rosas. "Han er en fyr, der har et andet perspektiv. Han har været i ligaen i 10 år, forstår spillet. Han er en fyr, der har kendt i lang tid, han ønskede at gøre noget i ligaen efter at hans (spille) karriere var overstået og forberedt i overensstemmelse hermed. Vi ser en fyr med en masse talent, en masse karakter og en masse upside i forhold til hans rolle i front office. "
Hayes spillede syv årstider med Rockets (herunder to spil påfyldning, da Rockets blev shorthanded i 2015-16) som en undrafted free agent ud af Kentucky.
 
En fremragende defensiv spiller og kort det korteste startcenter i NBA historie på 6-6, han gennemsnit 3,7 point og fem rebounds i sin karriere med tre hold.
 
Årets SEC Defensive Player bundet han Alex Groza til Kentucky-rekorden for på hinanden følgende starter (110) og er i top 10 i Kentucky i rebounds, stjæler og blokerede skud.
 
"Han vil stadig gøre en spillerudvikling med os Houston Rockets nba trøjer, som planen tillader det," sagde Rosas. "Langsigtet vil han træne. Vi har en filosofi. En række af de mest
succesfulde trænere i ligaen har erfaring med personale. Når han beslutter at træner, bliver han bedre forberedt. At være i D-League, bliver nødt til at gøre det i NBA, han vil være meget god. "