Dallas Mavericks bør handle en stor

18/10/2017 0
Dallas Mavericks besluttede mandag at konvertere Gian Clavells kontrakt til en to-vejs kontrakt. Dette gjorde roster i Dallas officielle overskrift ind i home opener onsdag aften.
 
Med Clavell flytter ind i den sidste to-vejs spot, betydede det, at alle Salah Mejri Dallas Mavericks nba trøjer, Jeff Withey og Maxi Kleber lavede den officielle 15-manders roster. Dette er i tillæg til Josh McRoberts, Dwight Powell og Nerlens Noel, der alle kommer fra bænken også.
 
Det betyder, at seks ud af de ti ikke-startere på holdet er 6'10 "eller højere.
 
De andre fire ikke-startende på holdet er Yogi Ferrell (6'0 "), J.J. Barea (6'0 "), Devin Harris (6'3") og Dorian Finney-Smith (6'8 "). I øjeblikket er Harris sikkerhedskopien tre med Finney-Smith den eneste lange fløj fra bænken der kan spille de tre og fire.
 
Det er derfor, Dallas skal handle en af ​​deres bigs for en anden fløj.
 
Nerlens Noel går ikke overalt. Da Jeff Withey og Maxi Kleber blev underskrevet over offseasonen, kan de ikke flyttes til december. Jeg kommer til at gå videre og krydse McRoberts i øjeblikket bare fordi hans kontrakt virkelig kunne komme til nytte på handelsfristen.
 
Dette efterlader dig med Dwight Powell og Salah Mejri.
 
Dwight Powell er stadig kun 26 år gammel, men skyldes omkring $ 30 millioner i løbet af de næste tre år. Hans kontrakt kan være sværere at handle, men det betyder ikke, at du ikke kunne finde et andet hold i en lignende situation med en fløj.
 
Ville en Dwight Powell lige op for Moe Harkless eller Alec Burks arbejde for begge sider? Hvad med at hjælpe Oklahoma City med deres forreste dybde i Powell for Alex Abrines og Josh Huestis?
 
Dallas er måske ikke klar til at give op på Powell endnu, og hans kontrakt er sværere at handle, hvorfor handel Salah Mejri ville give mest mening. Med en løn på 1,4 millioner dollar i år, inden man rammer et begrænset fritagelsesorgan, ville hold være interesseret i den frygtløse skudbloker fra bænken.
 
Returen ville ikke være massiv, men du kunne stadig få en stand fløj tilbage i aftalen.
 
Jerami Grant i Oklahoma City, Furkan Korkmaz i Philadelphia billige basketball trøjer, Rashad Vaughn i Milwaukee og Semi Ojeleye i Boston er alle spillere, som Mejri kunne handles lige op for, og deres respekterede hold har et behov for Mejri.