Dyb en nøglestyrke for OKC Thunder ifølge The Ringer

06/09/2018 0
Indtastning af anden del af et nyt kapitel til OKC Thunder, vi kan kun håbe gode ting er stadig at komme. Men hvis sidste år lærte os noget, kan ingen resultater udelukkes.
 
Uanset hvad der skete med old-school, hard-nosed basketball, da modstandere hadede hinanden og ville gøre noget for at vinde? Svaret på dette spørgsmål er Russell Westbrook. Uanset situationen, når Westbrook tager gulvet, hader han enhver, der står i hans måde at vinde.
 
Westbrook smitsomme lidenskab overtager hele franchisen, fra hans holdkammerater til fansen. Det er hans konkurrencedygtige drivkraft, som har fortsat med at holde holdet konkurrencedygtigt. Og det er karakteren af ​​hans hensynsløse spilstilstand, som holder national opmærksomhed. I The Ringers seneste udsigter til Thunder kan ingen resultater udelukkes.
 
Siden torden spiller op og ned med Westbrook præstationer, er det ikke underligt, at holdet kæmpede til tider i sidste sæson. Men med Andre Roberson kommer tilbage, nye ansigter på holdet og tilbagevenden på Paul George, er dybden nu en styrke for Oklahoma City.
 
Mellem internet og tv-personligheder fortsætter Westbrook-haterne os med at minde os om hvor lav torden går Oklahoma City Thunder nba trøjer, når den frygtløse leder ikke laver sine skud. Hvad der ikke taler om så meget, er dog den anden side af den pågældende mønt.
 
Ja, der er tidspunkter, hvor Westbrook's motor fører til uforudsete omsætning eller dårlige skud. Men når han laver skud og gør alt rigtigt, er Thunder næsten uovervindelig.
 
Hvis den mønt sker for at komme op på hovedet i en kritisk tid i slutspillet, kan det være Westbrooks hensynsløse opgave at slå off Warriors. Og for dem, der tror, ​​at krigerne bare skal overleveres trofæet, husk at Rockets havde dem på rebene, før Chris Paul gik ned med en skade.