Er James Hardens strejke påvirket produktionen af hans holdkamme

18/02/2019 0
I løbet af de sidste to måneder har James Harden lagt sig i et sjældent selskab. Den syv-timers all-stjerne scorede mindst 30 point i sit 31. på hinanden følgende spil og binder Wilt Chamberlain (1962) til den næstlængste striber i NBA-historien.
 
Onsdag aften tilføjede den regerende MVP en anden klassisk præstation til sit CV, scoring 42 point i et spil mod Minnesota Timberwolves. Men som Harden begejstret fans ved at optage sin 22. 40-dages præstation af sæsonen, var det vigtigste resultat af spillet, at Houston Rockets blev besejret 121-111 af Timberwolves.
 
Så ja, tallene var attraktive, og det var sjovt at se Harden vende Target Center til sin personlige legeplads, men kampen endte med endnu et skuffende tab mod et mindre team for Rockets. Og efter at have spillet bare .500 bold over deres sidste otte spil, er det tid til at stille spørgsmålstegn ved, om Hardens spillestil begynder at påvirke Rockets på en negativ måde.
 
Da Harden startede sin stribe i midten af ​​december, var raketterne i desperat behov for at genoptage deres mesterskabsforsøg fra sæsonen før. Houston stod under .500 med en 13-14 rekord, og så ud som et hold på vej direkte til udkastet til lotteri. Heldigvis begyndte Harden's streak i en tid med behov med en 50-point præstation, og Rockets spillede en 126-111 sejr over Los Angeles Lakers.
 
Først virkede Harden's scoring spree som den perfekte opskrift på Houstons succes. Efter vinderne mod Lakers, vandt raketterne ni af deres næste 10 spil, hvilket indeholdt en 135-134 overtid sejr over Golden State Warriors. Harden førte Rockets til sejren med en episk 44 point, 15 assists og 10 rebounds i Oracle Arena.