Golden State Warriors tilbyder Quinn Cook ny kontrakt

06/04/2018 0
Quinn Cook er en af ​​de positive overraskelser af den gyldne statskrigere. The Guard spiller stadig med en tovejs kontrakt, men mesteren ønsker at gøre dette til en ægte flerårig kontrakt.
 
Dette er rapporteret af Chris Haynes og Marc J. Spears fra ESPN. Krigerne vil derfor rapportere udførelsen senest den 10. april for at bruge Cook i playoffs. Der er allerede enighed om et arbejdsdokument i to år.
 
De to kontrakter blev genoptaget før denne sæson, så holdene kunne bruge en spiller i G-League og NBA. En spiller med en sådan kontrakt kan dog bruge højst 45 dage med NBA-holdet.
 
Den 25-årige Cook ville være den første spiller i historien, som ville tjene en deltagelse i playoffs med en sådan kontrakt. Krigerne skal dog stadig gøre plads til Cook i deres hold, da de allerede har placeret 15 garanterede pladser. For nylig blev det spekuleret, Golden State Warriors NBA tröjor at Omri Casspi kunne blive fyret for det.
 
Cook overbevist i stedet for Stephen Curry og scorede tocifrede i de sidste 11 spil. Med den to-gangs MVP, der sandsynligvis passer til anden runde af play-offs, spiller Cook som en starter på den første en vigtig rolle for mesteren.
 
I i alt 29 missioner i denne sæson satte Guarden 8,9 point og 2,5 hjalp i gennemsnit. I sæsonen 2016/17 udførte Cook ud over det i alt 14 spil til Dallas Mavericks og New Orleans Pelicans.