Hans første Maverick-slutspil vil bestemme hans plads blandt sto

16/08/2020 0
Det spørgsmål, der blev stillet til mig af en Eastern Conference-chef her i boblen tidligt i podning, chokerede mig. Det er marineret i mit sind lige siden.
 
Det korte svar, som jeg læner mig, er nej, af grunde, som jeg forklarer nedenfor, men jeg forbeholder mig den endelige dom af to grunde.
 
Den ene, Doncic bliver først 22 år næste februar 28. To, Doncic har endnu ikke optrådt på basketballs endelige scene, NBA-slutspil, under blænding og midt i det pres, hvor alle store spillere kritiseres.
 
Det betyder ikke meget, at Doncics slutdebut mandag aften, mod Clippers, vil forekomme på en gardineret bane i en lille arena uden fans. Det er stadig slutspillet. Hvis noget, vil bobleindstillingen og verdensomspændende coronavirus-pandemik baggrund forstørre øjeblikket.
 
”Ja, det er slutspillet, men jeg har været i slutspillet før, lige i Europa,” mindede Doncic. ”Det er ikke det samme niveau, men det er de samme følelser. Jeg er bestemt spændt. ”
 
Hvem er det ikke? Playoff-debuts fra Doncic og Kristaps Porzingis og Mavericks 'første kækken efter sæson på fire år er de primære grunde til, at jeg har været i boblen i en måned, to dage og tre timer efter denne typning. (Men hvem tæller?)
 
Der er en følbar følelse af, at uanset mandag aften og denne serie mod den bestemt favoriserede Clippers spiller ud, er dette et benchmark i det, der allerede er ved at blive en anden særlig æra for Mavericks-franchisen, ligesom den, der ledes af en anden europæer, Dirk Nowitzki, der starter i de tidlige 2000'ere.