Houston Rockets er det mest respekterede hold i ligaen

24/05/2019 0
I løbet af de sidste to årstider har de spillet på et elitiveau, ledet af formentlig spillets bedste offensiv spiller, og har været den største udfordrer for den gyldne statskrigers trone. Men medierne fortsætter med at hade på James Harden og Rockets. Som følge heraf overvejer de hvad dette hold har opnået.
 
Da Kevin Durant sluttede sig til krigerne i sommeren 2016, vendte han om NBA-verdenen på hovedet. Pludselig kunne Cleveland Cavaliers ikke konkurrere med Golden State, på trods af at de blev ledet af LeBron James, og resten af ​​den vestlige konference manglede talentet til selv at stå en chance.
 
Raketterne gik dog ind i en ring i sommeren 2017 ved handel for Chris Paul og parring ham med James Harden for at skabe en af ​​de mest unikke tilbagebaner i NBA-historien. I den 2017-18 sæson vandt Harden sin første MVP-pris og førte Houston til en franchise rekord 65 sejre.
 
Houston og Golden State matchede i sidste ende i Western Conference Finals, og Warriors tog serien i syv spil. Som alle ved, førte Houston engang serien 3-2, men en uheldig hamstringskade efterlod Chris Paul sidelined, og Rockets havde bare ikke nok talent til at slå Warriors uden deres stjernespidsvagt.
 
I denne sidste sæson fik Rockets en forfærdelig start og tabte 14 af deres 25 første kampe billige basketball trøjer. Rockets kunne dog vende det bagud efter en anden stjernesæson fra James Harden, som førte ligaen i scoring på 36,1 point pr. Spil, det højeste scoringsgennemsnit for en spiller i mere end tre årtier. The Rockets vandt 20 af deres sidste 25 kampe efter All-Star pause og kom ind i playoffs som ligaens hotteste hold.
 
På grund af deres langsomme start færdiggjorde raketterne med kun den fjerde bedste rekord i vest, så deres rematch med krigerne kom lidt tidligt. I de vestlige konference semifinaler kom raketterne kort igen, denne gang tabte serien i seks spil.
 
Det var en skuffende ende på sæsonen for Rockets, fordi de arbejdede hårdt hele året for endnu et skud på Warriors, kun for at tabe igen. Men Houston lagde en hård indsats og gjorde Golden State tjener deres sejre, da hvert spil i serien blev bestemt med seks point eller mindre.
 
I løbet af de sidste tre årstider har raketterne haft mere succes mod de forsvarende champs end noget andet hold i ligaen, da Golden State's andre modstandere ikke har stået en chance.