Houston Rockets 'top 5 rivaler gennem tidene, rangeret

15/04/2020 0
Houston Rockets er en af ​​de mest opbevarede franchiser i NBA, beviset af deres imponerende stall af ikoniske hold gennem årene.
 
Det, der gjorde disse Rockets-spillere virkelig store, var niveauet for konkurrence, de var nødt til at møde i deres uendelige søgen efter storhed.
 
Rockets har spillet i den ultra-konkurrencedygtige vestlige konference og har været nødt til at gå i krig med nogle af de bedste basketballhold, der nogensinde er samlet på vej til to NBA-titler og fire finale-optrædener.
 
Lad os liste ned H-Towns fem hårdeste rivaliteter i franchisehistorien.
 
5. San Antonio Spurs
Staten Texas er hjemsted for tre NBA-franchiser (Houston, San Antonio og Dallas), og hver har vundet mindst én NBA-titel. Selvom raketter også deler en sund søskende-rivalisering med Mavs, er det Spurserne, der har givet dem pasninger i ganske lang tid nu.
 
Højden på deres rivalisering blev brygget i slutningen af ​​80'erne og begyndelsen af ​​90'erne, da begge tropper dukkede op som fremadstormende konkurrenter. De havde også to af de bedste centre i ligaen på det tidspunkt, da Houston blev banneret af Hakeem "Drømmen" Olajuwon og Spurserne havde "The Admiral" David Robinson.
 
Ting blev intensiveret i sæsonen 1994-95, da nogle fans mente, at Olajuwon blev frarøvet sin anden rækkefølgende MVP, der gik til Robinson. Olajuwon kanaliserede selvfølgelig alle disse frustrationer i WCF, da de sjettefrøede raketter tog de topfrøede Spurs ned i seks kampe.
 
Begge tropper har forblevet konkurrencedygtige siden da og ville mødes i slutspillet flere gange.
 
Det er også værd at bemærke, at det nu ikoniske T-Mac-spil i 2004 - det, hvor han scorede 13 point på 33 sekunder - også kom på bekostning af Spurs.
 
4. Los Angeles Lakers
Lakers har stort set været rivaler fra næsten alle vestlige konferenceteam gennem årene, og raketterne har haft deres retmæssige andel af kampe mod lilla og guld.
 
Houston fandt faktisk succes mod LAs legendariske tropp i 80'erne og blev det eneste vestlige konferencehold, der besejrede Showtime Lakers i en playoff-serie på højden af ​​deres kræfter i 1986. De kantede også Lakers i den første runde i 1996. LA sprang tilbage i 1999, da de eliminerede raketterne i åbningsrunden.
 
Yao Ming-Tracy McGrady-æraen i 2000'erne regnede også med masser af matchups mod Lakers. Efter at have fået elimineret af Lakers endnu en gang i 2004, mødtes parret med forbedrede hold i anden runde i 2009. Den nu klassiske serie strækkede sig til syv kampe, hvor Lakers endnu en gang bestod Houston i spil 7, efter at Yao led en sæson- slutter hårlinjens brud på hans venstre fod.
 
3. Seattle SuperSonics
Ligesom Jazz havde Sonics også Houston tidligt. Den eksplosive tandem fra Gary Payton og Shawn Kemp eliminerede raketterne i Game 7 i 1993 Western Conference Semis. Dette tab var med til at styrke Houston's titelløb i de næste to sæsoner, efter at Olajuwon samlet holdet og berømt sagde "vi går herfra" efter det 1993 nedluk.
 
Rockets stod ikke over for Sonics i efterårsperioden i 1994 og 1995. Rivaliseringen blev fornyet i '96, da Seattle nægtede raketterne en chance for en tre-tørv ved at feje dem i anden runde på vej til en finaletur mod Chicago Bulls.
 
2. Golden State Warriors
Dubs er virkelig rakettenes heftigste rivaler fra den moderne tid.
 
Denne rivalisering blev sat på vent denne sæson i betragtning af Warriors 'kampe, men de fik figur i utallige slag i de senere år.
 
Golden State fik det bedre med denne rivalisering, begyndte i 2015, da de med hånden slog raketterne i fem kampe i WCF. Houston lavede næppe slutspillet året efter som en ottende frø, hvor de igen mødte Dubs. De blev fjernet tidligt og faldt endnu en dom med 4-1 i første runde.
 
James Harden dukkede op som MVP for sæsonen 2017-18, og raketterne blev betragtet som den største trussel mod Warriors 'dynasti. De dukkede op på randen af ​​hævn kontra Dubs, og løb mod 3-2 i 2018-WCF.
 
Uheldigt ramte, da startpunktvagter Chris Paul skadede hans hamstring og var utilgængelig for spil 6 og 7. Houston tabte begge kampe og blev fyret af Dubs igen.
 
I 2018-19 mislykkedes Rockets med at udnytte Kevin Durant's skade i den anden runde af slutspillet. Houston tog hjemmet et 4-2 serietab, et fjerde playoff nederlag på fem år i hænderne på Golden State.
 
Dette førte til handel med Chris Paul for Russell Westbrook.
 
1. Utah Jazz
Du ved, at en rivalisering er stor, når begge sider formår at vinde mod hinanden Utah Jazz basketball trøjer. Dette kunne siges for Rockets og Jazz-holdene fra 90'erne.
 
De tredje frøede raketter blev oprørt af den sjette frøede Jazz i Olajuwons rookieår i 1984-85. Houston blev hævn over Utah under back-to-back titel erobringer i 1994 og 1995, og løb gennem Jazz ved begge playoff lejligheder.
 
Under Rockets 'undergang i de næste sæsoner var det igen Jazzholdet, der viste dem døren. Karl Malone og John Stockton kantede Big 3 of Ol