Houston Rockets vil rapportere til Team USA træningslejr

12/06/2019 0
Houston Rockets vil have flere repræsentanter, da Team USA begynder sin træningslejr her om et par måneder. Hvem vil sandsynligvis gøre det endelige snit til holdet?
Houston Rockets er i butikken for endnu en travl sommer. En del af busyness vil komme med offseason flytter holdet ser ud til at gøre, mens der er nogle sjove dem, som Rockets har tre repræsentanter for Team USA træningslejr, der vil finde sted i begyndelsen af ​​august.
 
James Harden er det indlysende hovedstykke fra Rockets, der vil være til stede og vil gøre det endelige snit til Team USA-rosteren. De to andre fra holdet som vil være på træningslejr er Eric Gordon og P.J. Tucker.
 
P.J. Tucker er den slags fyr, du altid elsker at have på gulvet. I et hold, der er fyldt med superstjerner, kunne Team USA bruge Tucker til at gøre de ting, der ikke vises i bokscores, altid. Han vil sandsynligvis ikke lave den endelige liste, men du ved det aldrig! Kenneth Faried lavede et hold et år i 2014.
 
Eric Gordon kunne give laget et godt skud. EG bringer normalt noget ekstra lang rækkevidde, så den kortere internationale 3-punkts linje kan være lidt af en lettelse for ham. Han får mulighed for at arbejde sig på holdet, men som Tucker vil det nok være et langt skud.
 
Dette er en interessant meddelelse til Rockets lige nu, da de forventes at handle med en af ​​Gordon, Tucker og Clint Capela. Det ville være lidt akavet, hvis de nuværende raketter er på træningslejr med nogen handlet for nylig.
 
Raketterne er også blevet ryget for at være på udkig efter udvidelser med Gordon og Tucker, så måske begge bliver på hold næste sesong. Vi bliver nødt til at vente og se til begyndelsen af ​​august, men lykønsker de tre for at blive navngivet til det indledende hold!