Houston Rockets vs. Milwaukee Bucks forhåndsvisning af spil

25/10/2019 0
Velkommen til en anden sæson af NBA-basketball på The Dream Shake. Uanset om du har været her i årevis, eller det er din første gang, er du velkommen til at deltage i diskussionen i kommentarerne. Vi har en stor kerne af regelmæssige og tilbagevendende læsere, og vi ser altid efter at udvide vores lille familie til at omfatte dig. Så længe du forbliver dejlig (ingen personlige angreb, slurver osv.), Kommer vi fint sammen. Vi lader dig endda sværge, i modsætning til de fleste andre SB Nation-blogs.
 
Milwaukee Bucks går ud af en bemærkelsesværdig sæson, hvor de vandt 60 kampe og ejede den bedste rekord i NBA. Anført af deres MVP Giannis Antetokounmpo, steamrolled de uheldige stempler, hoppede tilbage fra et Game 1-tab for at levere en gentleman-sweep til Boston og tog en 2-0 føring mod Toronto Raptors i den østlige konferencefinale. Så startede Raps tilbage til Canada med et løb på otte sejre i 10 for at tage det første mesterskab i franchisehistorie.
 
Gør ingen fejl: Bucks var det bedste hold i øst sidste sæson med en bred margin. Raptors blev varme (Fred Van Vleet blev supernova), og resten er historie. Ligesom Rockets gjorde sidste sæson, prøver Bucks at køre det tilbage på vej til et mesterskab. De mistede Malcolm Brogdon til Indiana, og Eric Bledsoe er ude på at begynde året (opdatering: han er faktisk tilgængelig i aften, så den oprindelige tidsplan, jeg så, var slukket), men tilføjelserne fra Wesley Matthews, Kyle Korver og Robin Lopez skulle hjælpe dem med at blive jordet under slibningen af ​​den sædvanlige sæson og i diglen i efterårsperioden.
 
Milwaukee er det øverste hold i Østen. Ligesom de fleste år er der ikke mange gode hold øst for Mississippi-floden, men i det mindste kunne Østen producere et par udfordrere. Bucks vil figurere fremtrædende i slutspillet, og alt andet end et finaleudseende vil sandsynligvis være en fiasko. Deres eneste virkelige konkurrence er Philadelphia, der bliver nødt til at tilbringe det meste af sæsonen med at finde ud af, hvordan man kan integrere Al Horford i et hold, der mistede Jimmy Butler.
 
TDS-forfatterne lavede vores sæsonudsigter tidligere i denne uge, og jeg opfordrer dig til at tjekke dem ud. For at koge det hele ned, kommer Houston succes denne sæson ned på dens evne til at tilføje Russell Westbrook til blandingen. I Houston kerne af James Harden, Eric Gordon, P.J. Tucker og Clint Capela er forbundet med Russ og Danuel House, som skal tage et spring, hvis Houston skal komme gennem den overfyldte vestlige konference.
 
Der er nogle problemer med at brygge for Houston, da Daryl Moreys situation vil hænge over franchisen i årevis, og Mike D’Antoni arbejder det sidste år af sin kontrakt. Hvis Houston langsomt kommer ud af porten, er der en mulighed for, at Houston's rejse til et tredje mesterskab kan afspore, før det nogensinde kommer i gang.