Hvorfor Scottie Pippen mislykkedes med Houston Rockets

17/09/2018 0
Den 1998 NBA offseason var skør. Michael Jordan ville gå på pension for anden gang efter at have vundet sin sidste ring som en Bull. NBA's kommende sæson ville blive forkortet til kun 50 spil på grund af den tredje lockout i tiåret. Spillernes forening ønskede simpelthen at hæve loftet på lønninger, ejerne ønskede at spare penge. Ligaen annullerede 1999 NBA All Star-spillet og David Stern var tilsyneladende i shambles efter Jordan-afgang. Midt i alt dette var Scottie Pippen på udkig efter et nyt hjem.
 
Michael Jordan og firma havde netop vundet deres sjette NBA-mesterskab, der afslutter en af ​​sportens mest indflydelsesrige dynastier hele tiden. Pippen var en all-star i den største spilleres skygger for altid at spille spillet.
 
Scottie ledte efter en ny by, og en mand ved navn Charles Barkley lobbyede for ham at komme til Houston. Årsagerne til Houston Rockets basketball trøjer, at Scottie besluttede at optage Barkley på tilbuddet om at deltage i Rockets i 1998, er ikke helt klart, men lønforhøjelsen fra $ 2,8 mio. I Chicago til $ 11 mio. I 1999 kunne have været et anstændigt nok incitament.
 
Barkley, Drexler og Olajuwon var kun et spil væk fra NBA-finalerne det foregående år, bare et andet håbsmæssigt incitament til at flyve til Texas. Phil Jackson og Michael Jordan var ikke længere på holdet, det er en anden form for incitament. I januar 1999 handlede tyrerne Pippen til Rockets for Roy Rogers og en anden Round Pick.