Hvorfor jeg er en fan af Portland Trail Blazers?

26/05/2017 0
Velkommen til den opdaterede Blazer's Edge! For at fejre det nye udseende og følelse af vores sportsamfund deler vi historier om hvordan og hvorfor vi blev fans af vores yndlingshold. Hvis du vil dele din historie, skal du gå over til FanPosts for at skrive dit eget indlæg. Hver FanPost vil blive optaget i en tegning for at vinde et $ 500 Fanatics gavekort. SBNation samler alle historierne her og byder også på de bedste på tværs af vores netværk. Kom Fan med os!
 
I stedet for at vælge en Blazer's Edge-medarbejder til at repræsentere webstedet, har vi besluttet at bruge dette netværksomspændende tema for at give dig bedre kendskab til vores medarbejdere. Nedenfor er historierne om halvdelen af ​​personalet, der beskriver hvordan de først kom til at følge holdet. Senere i morges introducerer vi dig til den anden halvdel. Nyd historierne om Blazer's Edge-forfattere gamle og nye!
 
Steven DeWald
 
Så meget som jeg hader at indrømme det, begynder min rejse til at blive en obsesset fan af Trail Blazers på en materialistisk note. Jeg var en ivrig handelskort samler som barn, og at indsamle kort fra NBA var min vigtigste forfølgelse. Da jeg var omkring seks eller syv, kom Dairy Queen ud med sin mindeværdige serie af Blazers-tema drikkeglas, hvor min kærlighed til handelskort på bordet var, hvad der syntes som hvert måltid i min barndom. I betragtning af hvor ung jeg var på tidspunktet for de store Portland-hold, er disse spillere større end livskarikaturer i min hukommelse, ligesom de briller fra DQ.
 
Min faktiske fanhood begyndte alvorligt, da jeg blev lidt ældre, da Arvydas Sabonis endelig ankom til Portland. Brillerne kom imidlertid i fuld cirkel, men som mit første år som en sæsonbilletholder involverede indsamling af en serie kopper, der viste start fem fra 2013-14 sæsonen.
 
Kevin Haswell
 
Jeg har været fan af NBA basketball i et stykke tid nu. Jeg sad om at se NBA Playoffs sidste år, et spil med Trail Blazers og Warriors. Jeg blev forelsket i at se Damian Lillard og hvordan han gør det så let ud på gulvet. Fra den aften vidste jeg, at jeg skulle være mere opmærksom på Trail Blazers. Kombinationen af ​​Lillard og CJ McCollum gjorde Blazers til et meget spændende og sjovt hold at se.
 
I løbet af de sidste seks måneder begyndte jeg at studere Trail Blazers og blev meget interesseret i, hvordan hele operationen fungerede. Kort efter besluttede jeg at søge at skrive til Blazer's Edge, og her er jeg. Trail Blazers kommer nærmere og tættere på at blive en contender i Vesten, og jeg kunne ikke være mere begejstret for at se, hvordan det hele virker.
 
Ryne Buchanan
 
Min Trail Blazer fandom går tilbage til omkring 2000, da jeg var ni år gammel. Min første Trail Blazers-hukommelse ser på holdet, som jeg ville have elsket, falde fra hinanden mod de hadede Lakers i Game 7 i det års vestlige konferencfinale. Men jeg har også mange gode minder.
 
Jeg husker som et barn i sommerlejr, der modtog en avisudklip fra min far og informerede mig om, at blazerne havde erhvervet Derek Anderson i en handel. Jeg var ekstatisk, efter at have set ham spille det foregående år for Spurs. Jeg er den stolte ejer af både en Theo Ratliff signeret jersey og Dan Dickau underskrevet hat. Jeg har stadig en Greg Oden Jersey begravet bag på mit skab. Da jeg var omkring 12, gav min bedstefar mig en dvd af spil 6 i 1977 finalerne, og jeg har set det nok hundrede gange. Jeg har været for mange et spil live og har set nogle spændende øjeblikke gennem årene (Clyde's nummerpension, Roys spilvinder over Houston, og Blazers 'slår ned af Golden State i 2016 for blot at nævne nogle få).
 
Jeg har fulgt holdet gennem gode tider og dårlige (for det meste dårlige) med uvældet støtte. Jeg drømmer, at jeg en dag i mit liv vil komme til at se det hold, jeg elsker, bringe hjem et andet mesterskab til Rip City.
 
Adrian Bernecich
 
Med tusindvis af kilometer mellem mig (i Melbourne, Australien) og det nærmeste NBA-hold var det 1993-94 Upper Deck NBA-handelskortene, der antændte min passion for Blazers.
 
I midten af ​​1990'erne (før starten af ​​internettet) blev vi primært fodret med billeder og nyheder om Michael Jordan og Shaquille O'Neal - og få andre - via magasiner og mere sjældent på tv. Men da jeg stødte på et Clyde Drexler kort var jeg nysgerrig.
 
På det tidspunkt havde en ven et videobånd (husk dem) med højdepunkter af NBA-stjerner, herunder den tidligere Portland skydningsvagt. Jeg var straks en fan.
 
Efter en NBA-hiatus omkring årtusindskiftet gav internettet mig nyheder om Portland, der udarbejdede Aldridge og Roy, som sidstnævnte rejste min passion for holdet.
 
Og engang med Aussie Patty Mills (hvordan fik vi ham til at gå) blev udarbejdet sent i 2009-udkastet, som jeg var inde i. Nu, takket være Blazer's Edge, følger jeg alle aspekter af dette fantastiske team og sin passionerede fanbase.
 
Kody Tarbell
 
Hvis du snakker med nogen Blazer fans, var en af ​​de mærkeligste begivenheder i franchiseens historie den 13 kampvindende strejke i 2007. Derefter har jeg aldrig rigtig betalt for meget opmærksomhed til holdet. Jo, jeg husker med glæde at lege med min far og sidder i bjælkerne, der hører til Scottie Pippens lignende i hele arenaen, men jeg har aldrig rigtig forbindelse med holdet. Travis Outlaw fra alle spillere fik mig til at blive en fan efter at have ramt en buzzer beater i Memphis.
 
Mine folk ville hente mig fra praksis og vi ville have Brian Wheeler på opkaldet. Ud af ingenting holdt holdet bare ved at vinde og vinde. Når det nåede 10 på hinanden, kunne jeg ikke tro det. Jeg ville stjæle morgenpapiret fra min far, så jeg kunne læse historie og statistik. Det var ikke bare Roy, der overtog heller. Hvem er denne James Jones skyder 5-6 på 3'erne? Man, Outlaw og Webster dræber det virkelig i slutningen af ​​spil; De kan have noget. Eftersynet på den alder var ikke det bedste man kunne sige.
 
Uanset, ingen så det her. Et hold uden en af ​​sine (gulp) fremtidige stjerner i Oden cruising forbi hold efter hold på den mest bizarre måde muligt. Det er vildt at se tilbage på det, men det er hvad der førte mig ind i Rip City.
 
Miles Custis
 
Jeg har været Blazer fan, så længe jeg kan huske. Jeg voksede op i Gresham, og min tidligste hukommelse med at se Trail Blazer-spil så vores løb til NBA-finalen i 1990 som en 8-årig. De tidlige 90'ere var en spændende tid til at være en fan, og det var et sjovt hold at rotere med Clyde Drexler, Terry Porter, Jerome Kersey, Buck Williams, Kevin Duckworth og Cliff Robinson. En dejlig hukommelse jeg har fra den æra er at samle Dairy Queen brillerne. Mine forældre har faktisk alle de gamle DQ briller, og jeg sørger for at bruge dem, når jeg besøger.
 
Brian Freeman
 
Jeg har været fan af basketball siden før mine første Portland Trail Blazers nba trøjer minder. Min far havde spillet i NBA, og han havde stor lidenskab for spillet, så jeg fangede det fra ham. Han elskede Blazers og så dem hver chance han kunne. Jeg tog hans Blazers entusiasme og løb med det. Gå i skole med sko, som jeg ikke kunne spille basketball i, var en ikke-valgmulighed, for i recess var der ikke noget andet, jeg ville gøre. Det fortsatte stort set i hele gymnasiet. Det kan have kostet mig nogle veninder, men jeg har ingen beklagelse. Min far var den person, der viste mig og lærte mig basketballen, men mine afguder og helte var fyrene på skærmen. Jeg drømte om at være dem, jeg forsøgte endda at ændre mit navn til Hakeem. Jeg var alt basketball. 20 år senere ændredes ingenting. Basketball betalte for mit stipendium og bragte mig til mit ultimative eventyr - en karriere der spillede professionelt i Europa. Jeg savner at spille konkurrencedygtigt, men jeg er stadig heldig nok til at fortsætte min ultimative passion, se spil og være en del af Blazer's Edge