LeBron James ønsker eftertragtet Lakers-assistent til at blive

26/07/2020 0
Nyheder fra New York City i dag viser, at Jason Kidd i øjeblikket er en frontløber i New York Knicks 'coaching-søgning.
 
En kilde fortæller mig, at Kidd ønsker Knicks hovedtrænerjob.
 
En anden kilde fortalte mig i aften, at Lakers All-Star, LeBron James vil have Kidd til at blive sat i Los Angeles.
 
NBA Hall of Famer og den nuværende Los Angeles Lakers assistenttræner er for nylig blevet interviewet til Knicks hovedtrænerjob.
 
I 291 spil som hovedtræner for Milwaukee Bucks havde Kidd en rekord på 139–152. Før hans embedsperiode hos Bucks, guidede Kidd Brooklyn Nets til en rekord på 44-38 og en anden runde i NBA Playoffs.
 
”Jason har et virkelig unikt sind til basketballkampen og hans perspektiv på at interagere med spillere og coaching,” fortalte Lakers-assistent, Phil Handy, på Scoop B Radio Podcast tilbage i foråret.
 
”Han har en unik tankegang, der nærmer sig spillet, og hvordan han ser på spillet fra en spillers side og en træners side, så ved at være i stand til at se og lytte og lære, hvordan han tænker og ser spillet, har det været stort for mig, fordi jeg ' m forsøger altid at vokse og lære, og du ved, fortsæt med at se, hvordan andre mennesker ser spillet og deres stratagier, bare hans tankegangsmand, det har været virkelig stort for mig; hvordan han nærmer sig spillet ud fra en spillers synspunkt og trænerens synspunkt. Efter at have været nogen, der spillede i ligaen i lang tid og derefter gik lige ind i hovedtræning. Jeg kunne også godt lide, hvad Jason sagde til mig en dag, der var virkelig dybtgående, og at da han trak sig tilbage, gik han lige ind som hovedtræner, ikke? Og så sagde han til mig, ”Phil mand, jeg vil bare lære at være en god assistenttræner. Jeg havde ikke muligheden for at gøre det i Brooklyn, da jeg tog det job. Så jeg vidste ikke, hvad assistenttræner gør. Jeg vil virkelig lære det, dræbe det, og jeg tror, ​​at det vil hjælpe mig med at blive en bedre hovedtræner. ”… Og det var dybtgående i, at han virkelig ville gennemgå den proces.”
 
Ud over Kidd, der interviewede med Knicks-koncerten, gjorde det også tidligere Brooklyn Nets hovedtræner, Kenny Atkinson og ex-Bulls og Timberwolves hovedtræner, Tom Thibodeau.
 
Thibodeau blev antaget at være frontløberen.
 
Denne sæson sidder New York Knicks på 12. pladsen i NBAs Eastern Conference-placering med en rekord på 21-45.
 
Holdet lister de unge studs RJ Barrett og store mænd Julius Randle og Mitchell Robinson på deres liste.