Mavs er nødt til at bryde Luka Doncic af denne vane fra hans eur

08/10/2018 0
Med to preseason-spil nede og to at gå, ved Mavericks præcis, hvad de har at gøre med Luka Doncic Dallas Mavericks nba trøjer, da de kryber mod den regulære sæson.
 
De er nødt til at slå Europa ud af ham.
 
Vi mener det på den mest respektfulde måde muligt og strengt i basketball vilkår.
 
I sin første NBA-action har 6-8 Doncic imponeret alle med sin kreativitet, hans skydning og hans kloge-over 19-årige måde at spille spillet på.
 
Mindre imponerende er de otte omsætninger, han har haft i 60 minutter af domstolstid.
 
Halvdelen af ​​disse omsætninger har været rejseopkald, fordi Doncic er så vant til den tilgivende måde, at europæiske refs kalder - eller ikke ringer - rejser.
 
Du tror, ​​at NBA-dommerne lader meget glide, når det kommer til at rejse?
 
Se et spil fra European League og du vil indse, at NBA'en ikke er så dårlig.
 
Men når du har spillet med de europæiske regler hele dit liv, skal du foretage justeringer, når du kommer til NBA og rejser er i det mindste marginalt håndhævet.
 
Det er tider som fredagens preseason-spil i Shanghai mod Philadelphia, som du indser Doncic - på trods af al hans tantaliske potentiale - har stadig en vej at gå. Han havde fire omsætninger og savnede alle fire 3-pointers, som han forsøgte. Og halvdelen af ​​hans seks frie kast. Det vil ikke skære det i NBA, og det er en besked, der formidles dagligt til den unge slovenske fornemmelse.
 
"Luka er en spændende spiller," sagde coach Rick Carlisle. "Bagsiden bag [Tilbage] og alt det, der er godt, når det går godt. Han kastede en af ​​dem til nogen i den anden række en gang. Vi fik at rette op på det.
 
"Han tilpasser sig de forskellige måder, de kalder på at rejse i NBA. I Europa havde de en anden fortolkning af det. Så han er blevet kaldt tre eller fire gange i to spil. Han vil tilpasse sig det."
 
Se ikke dette som en træner, der forsøger at klare himmelhøje forventninger til nr. 3 overordnede udkast. Carlisle ved, at hvis Doncic ikke bliver en hjørnesten i franchisen i de kommende år, vil nogen forklare at gøre.
 
"Han kan gøre en masse ting på gulvet," sagde Carlisle. "Han kan score. Han kan få steder, han har stor vision, og han gør folk bedre."
 
Som et referencepunkt, tænk tilbage til, hvornår Jason Kidd var en Maverick. Han brugte sin begrænsede tid i preseason spil for at prøve passerer, som han regnede med, ikke ville virke, men han ville alligevel prøve dem.
 
Han havde altid en masse omsætninger i forsæset men fik sædvanligvis dem under kontrol, da spillene begyndte at tælle.
 
Doncics situation er anderledes, fordi han er så ung. Men Dennis Smith Jr. fandt ud af sidste sæson, at spillet kan være grusomt til tider. Han gennemsnitede næsten tre omsætninger pr. Spil, selv om han bragte det gennemsnit lidt senere i sæsonen.
 
Doncic sagde, at han bare vil spille sit spil. Og det er hans natur at passere bolden. Nogle gange får han lidt for fancy, og det er da Carlisle vil ridse hovedet.
 
Hvad fans skal huske er, at barnet er 19. Han har næppe ridset overfladen, selv om han var en vild veteran mens han spillede i Europa de sidste par sæsoner.
 
"Jeg kan godt lide at gøre mine holdkammerater bedre," sagde han. "Jeg forsøger ikke at tvinge ting."
 
Carlisle har fået Doncic til at spille magt frem for det meste, da han har været på retten. Det ville være punktkraft fremad, for at være mere præcis. Hans størrelse gør det muligt for ham at beskytte de fleste magt fremad, og Mavericks ved, at det er hvor han skal spille så længe DeAndre Jordan er i centrum, Harrison Barnes - når han vender tilbage fra hamstringsproblemet - er lille fremad, og Smith og Wesley Matthews er i backcourt.
 
For Doncic er det bare et spørgsmål om at lære, da han fortsætter med at arbejde med alle de spillere, der er ældre end ham.
 
Hans færdigheder tager en bagsæde til ingen på holdet billige basketball trøjer.
 
Snart håber Mavericks, at han også behersker rejsereglerne.