Mit bryllup indeholdt en overraskelseserklæring fra Daryl Morey

01/08/2018 0
I lørdag blev jeg gift. Mine venner lavede en perfekt dag både sjovt og autentisk ved at Basketball Tøj online sikre og læse en erklæring fra Houston Rockets General Manager Daryl Morey under bryllupsceremonien.
 
Jeg voksede op til Houston Rockets-spil på topmødet og derefter Toyota Center. Jeg lyttede til 1994-mesterskabet på radioen fra en Boy Scout sommerlejr. 1995-titlen jeg så på, mens jeg stod på et sofabord.
 
Under college kiggede jeg engang op fra et kortbord i et mindre-end-licenseret Houston-pokers hus og anerkendte Matt Maloney med plads ved bordet.
 
I en alder af 33 kan jeg stadig bære Clyde Drexler blå trøje, jeg fik min fødselsdag i mellemskolen. Jeg er monstret, der ejer en Rockets-trøje til deres kat og i de sidste fem år har jeg været en uberegnelig forfatter til The Dream Shake.
 
Livet tager nogle sjove ture. Jeg forlod Houston for 11 år siden og har boet i 7 stater siden da. Jeg er elated for at være forelsket i min kone og hendes hjemstat Montana, hvor vi bor.
 
Forestil dig min overraskelse, når jeg står i et felt på en bjergtop i Montana, har en ven, jeg har haft siden grundskolen, udbredt en gratulerende bryllupserklæring fra Daryl Morey under ceremonien.
 
Jeg må takke Dr. Sam Cook, der sikrede erklæringen og er stolt af Edinburg, Texas, og Michael Jaynes, en livslang ven, der ejes Dreamcast, spillede vi utallige kampe af NBA 2K på. Ikke NBA 2K serien, den originale NBA 2K med Allen Iverson på omslaget.
 
Åh ja, og Daryl Morey. Ikke alene er han NBAs bedste general manager, Houston Rockets nba trøjer men nogen der er klart villig til at omfavne sin underlige berømthed og tillade andre at have det godt sammen med det.