New Orleans Pelicans: Re-signering Jrue Holiday er kun det først

05/07/2017 0
New Orleans Pelicans front office gjorde det stædigt, at deres nr. 1 prioritet denne offseason var låsning Jrue Holiday langsigtet. De opnåede dette mål den 1. juli ved at genskrive Holiday til en heftig femårig, $ 126 millioner forlængelse.
 
Med forlængelsen har pelikanerne låst sig ind i en kerne af Anthony Davis, Jrue Holiday og DeMarcus Cousins. Det er en meget talentfuld kerne, men pelikanernes vej til playoffs bliver hårdere på dagen.
 
Fellow lotteriet hold Denver og Minnesota hver tilføjede All-Star talent fra den østlige konference. Thunder tilføjede også Paul George uden at miste nogle store stykker. Dette er dårlige nyheder for New Orleans, som har meget lidt økonomisk fleksibilitet til at tilføje gratis agenter. General Manager Dell Demps skal være kreativ i, hvordan han bygger omkring sin talentfulde trio.
 
New Orleans tog den sikre rute ved at genoprette ferie, billige basketball trøjer hvilket ikke var en dårlig mulighed. Der er rumblings af ham, der er overbetalt, men 26-årige tovejs vagter kommer ikke billigt. Betaling af ferie store penge ville ikke være et problem, hvis pelikanerne ikke havde slået ud på tidligere tilbud på gratis agenter.
 
Pelikanerne har Omer Asik på bogen i et år på 12 millioner dollars om året, hvilket potentielt er den værste kontrakt i NBA. Sidste offseason skildrede de fire år og $ 48 millioner til Solomon Hill, som ikke levede op til forventningerne. Det er ikke Holiday's kontrakt, der skal kritiseres, det er de dårlige investeringer i andre portioner af rosteren, der har sat New Orleans i hætte helvede med lille chance for at forbedre.
 
Pelicans har stadig Mid-Level Exception og base-niveau undtagelsen for at tilføje stykker denne offseason. Det er dog usandsynligt, at de finder en forskelmaker med de penge. Uden for de bedste gratis agenter er der ingen, der endelig gør pelikanerne til playoff-lås.
 
En anden bekymring med handler er, at pelikaner roster mangler klart New Orleans Pelicans Basket trøjer upside uden for Holiday, Davis og fætre. Cheick Diallo og Frank Jackson har potentiale, men begge er mindst to år væk fra at være NBA-klar.