Retur politik

Du har mulighed for at udveksle varen (e) eller modtage en refusion for det fulde beløb af den oprindelige købspris. Restitutioner for returnerede varer udstedes på samme betalingsmetode som brugt til køb. , når vi modtager det returnerede element, krediterer vi din konto, men lad os venligst give os 7-10 dage for at få kredit på din kreditkortopgørelse. (Dette skyldes ikke, at vi tilbageholder dine penge, men fordi kreditkortselskaber kan være langsomme til anerkende restitutioner).
 
 
Alle returnerede eller udvekslede varer skal være ubrugte og i ny tilstand, i deres originale emballage, og skal indeholde alt emballeringsmateriale, blanke garantikort, manualer og alt tilbehør.
Defekte genstande kan repareres eller udveksles efter eget valg for samme model eller producentens tilsvarende model.
danmarkbasket.com er ikke ansvarlig for eventuelle følgeskader eller hændelige skader som følge af salg eller brug af varer købt hos os - Vores ansvar er begrænset til den monetære værdi af varerne.
 
Bemærk venligst, at kunden ønsker at returnere varen, så har kunden behov for at sende varen tilbage til vores butik, da vi ikke har nogen afhentningsfaciliteter til retur
 
BETINGELSER, HVOR VI KAN IKKE STØTTE RESTITUTIONEN OG UDSKIFTNINGEN:
 
1. Retursanmodning foretages uden for den angivne tidsramme.
2. Produktet er beskadiget på grund af brug eller Produktet er ikke i samme stand som du modtog det.
3. Defekte produkter, der ikke er omfattet af producentens garanti.
4. Produkter med manipulerede eller manglende serienumre.
5. Alt mangler fra pakken, du har modtaget, herunder prislapper, etiketter, originalpakker, freebies og tilbehør.
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis