06/04/2018
Quinn Cook er en af ​​de positive overraskelser af den gyldne statskrigere. The Guard spiller stadig med en tovejs kontrakt, men mesteren ønsker at gøre dette til en ægte flerårig kontrakt.   Dette er rapporteret af Chris Haynes og Marc J. Spears fra ESPN. Krigerne vil derfor rapportere udførelsen senest den 10. april for at bruge Cook i playoffs. Der er allerede enighed om et arbejdsdokument i to år.   De to kontrakter blev genoptaget før denne sæson, s..
17/01/2018
Ifølge New York Times afslørede reporter Mark-Stein, at Cavaliers for nylig fattede rekord, ifølge informerede kilder, transaktionsfristen, Cavaliers i det mindste en aftale.   Ridderne går ikke godt i det sidste med kun to sejre og otte tab i de sidste 10 spil, herunder et antal tab til playoffs. For nylig tabte Cavaliers 14 point til Celtics og tabte 34 point til Raptors, der manglede Lori og Ibaka. Efter at have mistet krigerne, blev de fejret af deres modstandere. &nb..
18/10/2017
Dallas Mavericks besluttede mandag at konvertere Gian Clavells kontrakt til en to-vejs kontrakt. Dette gjorde roster i Dallas officielle overskrift ind i home opener onsdag aften.   Med Clavell flytter ind i den sidste to-vejs spot, betydede det, at alle Salah Mejri Dallas Mavericks nba trøjer, Jeff Withey og Maxi Kleber lavede den officielle 15-manders roster. Dette er i tillæg til Josh McRoberts, Dwight Powell og Nerlens Noel, der alle kommer fra bænken også.  ..
02/09/2017
Tidligere Rockets power forward og fan favorit Chuck Hayes er vendt tilbage til holdet som prospiller personale scout.   Hayes, som havde en lignende position med Denver Nuggets sidste sæson, vil fortsætte med at evaluere NBA og andre spillere for Rockets Basket trøjer, med noget arbejde i spillerudvikling, sagde Rockets vicepræsident Gersson Rosas.   "Vi værdsætter ham ikke kun som spiller, men hans profil og hans baggrund er yderst værdifuld for det vi gør ..
03/08/2017
Pop superstjernen Beyonce, en Houston indfødte, mulling en investering i National Basketball Association Rockets, ifølge folk der er bekendt med sagen.   Rockets-ejer Les Alexander, en tidligere obligationshandler, Houston Rockets Basket trøjer sagde i sidste måned, at han solgte holdet med en stigning i franchiseværdier på tværs af sport. Klubens popularitet i Kina kan presse salgsprisen forbi rekordet $ 2 mia. Steve Ballmer betalte for Los Angeles Clippers for tre ..
05/07/2017
New Orleans Pelicans front office gjorde det stædigt, at deres nr. 1 prioritet denne offseason var låsning Jrue Holiday langsigtet. De opnåede dette mål den 1. juli ved at genskrive Holiday til en heftig femårig, $ 126 millioner forlængelse.   Med forlængelsen har pelikanerne låst sig ind i en kerne af Anthony Davis, Jrue Holiday og DeMarcus Cousins. Det er en meget talentfuld kerne, men pelikanernes vej til playoffs bliver hårdere på dagen.   Fellow lotter..
09/06/2017
Miami Heat har meddelt, at den officielle 2017 Heat Draft Party vil blive afholdt på AmericanAirlines Arena torsdag den 22. juni med døråbner kl. 18.00.   Udkast til fester på AA Arena er altid en sjov tid, og i år er der ingen undtagelse, da Heat Nation byder den nyeste spiller ind i folden. De første 2.000 fans vil få en gratis Draft Party t-shirt, og arrangementet er gratis, ligesom parkering i P2 garage under arenaen.   Festen finder sted på Xfinity East ..
26/05/2017
Velkommen til den opdaterede Blazer's Edge! For at fejre det nye udseende og følelse af vores sportsamfund deler vi historier om hvordan og hvorfor vi blev fans af vores yndlingshold. Hvis du vil dele din historie, skal du gå over til FanPosts for at skrive dit eget indlæg. Hver FanPost vil blive optaget i en tegning for at vinde et $ 500 Fanatics gavekort. SBNation samler alle historierne her og byder også på de bedste på tværs af vores netværk. Kom Fan med os!   I stede..
15/05/2017
Redaktørens note: SportsDays Eddie Sefko skrev for nylig en række kolonner, der kronede Mavericks 'NBA-udkast til lotterioptællinger. Med årets lotteriedage væk bringer vi det tilbage. The Mavericks har ikke en nylig historie om at være i NBA-udkastet lotteri, men i deres tidligere inkarnation havde de en lang historie med at håbe på pingpongkugguderne at se positivt ud på dem. Ak, det gjorde de ikke. Faktisk er deres historie i lotteriet alt andet end storied. Men de..
05/05/2017
WASHINGTON - Guard Bradley Beal mener, at Washington-guiderne skal "skubbe tilbage" mod Boston Celtics 'fysiske karakter, billige basketball trøjer hvis guiderne håber at samle sig fra et 0-2-underskud i en semifinal-serie i østkonference.   Beal var begrænset til 14 point på 4-of-15 skydning i 47 minutter og savnet en buzzer-beater i slutningen af ​​reguleringen i Washingtons overtidstab i Game 2 på tirsdag.   Tale ved Washingtons morgen shootaround f..
01/05/2017
TORONTO - I et øjeblik var det som at se en enhjørning. Toronto Raptors slyngede bolden rundt omkretsen og billige basketball trøjer spillede den slags lovovertrædelse, som NBA'en længe har bevæget sig mod: bestå, bestå, bestå, score.   Dette var Game 5 mod Milwaukee Bucks. Raptors havde 28 assists, mod et gennemsnitligt gennemsnit på 18,5 pr. Spil, den laveste i NBA. Toronto's assist ratio - andelen af ​​et holds besiddelser, der slutter med en hjælp - i dett..
28/04/2017
Memphis Grizzlies forlod det hele på retten torsdag aften. Det var bare ikke nok, billige basketball trøjer, da San Antonio Spurs eliminerede Marc Gasol & Co. 4-2 i første runde af 2017 NBA plaofffs.   Hvert år omkring dette tidspunkt undrer vi os over, om "Grit 'n' Grind" æra er kommet til ende. Og hvert år kommer Grizzlies tilbage og overrasker os igen i oktober.   Vil denne offseason være anderledes? Ikke hvis Memphis følger vores råd til, hvorda..
24/04/2017
  ATLANTA - Ord uden handlinger for at bakke dem op er ikke til nytte for John Wall.   Derfor gør Washington Wizards 'All-Star Point Guard sit bedste for at nyde den konkurrencedygtige skævhed mellem hans hold og Atlanta Hawks i deres første runde playoff-serie, Atlanta Hawks Basket trøjer, men ikke gå overbord i en krig af ordene.   Det er ligegyldigt, om det er hans personlige frem og tilbage med Hawks point guard Dennis Schroder eller den v..
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis