25/10/2019
Velkommen til en anden sæson af NBA-basketball på The Dream Shake. Uanset om du har været her i årevis, eller det er din første gang, er du velkommen til at deltage i diskussionen i kommentarerne. Vi har en stor kerne af regelmæssige og tilbagevendende læsere, og vi ser altid efter at udvide vores lille familie til at omfatte dig. Så længe du forbliver dejlig (ingen personlige angreb, slurver osv.), Kommer vi fint sammen. Vi lader dig endda sværge, i modsætning til de fleste andre ..
02/08/2019
Houston Rockets introducerede Russell Westbrook til medierne i sidste uge og indførte det sidste stykke af deres kerne. Holdet vil nu have Westbrook, James Harden og Clint Capela under kontrakt i mindst de næste tre sæsoner, og måske mere, afhængigt af spillerindstillinger.   Men som jeg har skrevet i det forløbne år, vil den næste store beslutning for holdet dreje sig om den frie agenturstatus for vagt Eric Gordon.   Houston Rockets introducerede Russell Wes..
12/06/2019
Houston Rockets vil have flere repræsentanter, da Team USA begynder sin træningslejr her om et par måneder. Hvem vil sandsynligvis gøre det endelige snit til holdet? Houston Rockets er i butikken for endnu en travl sommer. En del af busyness vil komme med offseason flytter holdet ser ud til at gøre, mens der er nogle sjove dem, som Rockets har tre repræsentanter for Team USA træningslejr, der vil finde sted i begyndelsen af ​​august.   James Harden er det indlysend..
24/05/2019
I løbet af de sidste to årstider har de spillet på et elitiveau, ledet af formentlig spillets bedste offensiv spiller, og har været den største udfordrer for den gyldne statskrigers trone. Men medierne fortsætter med at hade på James Harden og Rockets. Som følge heraf overvejer de hvad dette hold har opnået.   Da Kevin Durant sluttede sig til krigerne i sommeren 2016, vendte han om NBA-verdenen på hovedet. Pludselig kunne Cleveland Cavaliers ikke konkurrere med Golden S..
16/04/2019
Da Houston Rockets begynder deres playoff løb i 2019, vil de lave et dybt løb i postseasonen og bringe et mesterskab til Houston.   De startede en solid start på søndag ved at banke Utah Jazz 122-90 i Game 1 i deres første runde playoff-serie.   Vesten styres af den to-times forsvarsmester Golden State Warriors. Hvis du vil vinde en titel, skal du gennemgå dem.   Den tidligere NBA-mester Kendrick Perkins sluttede sig til ESPNs Adrian Wojnarowski p..
18/02/2019
I løbet af de sidste to måneder har James Harden lagt sig i et sjældent selskab. Den syv-timers all-stjerne scorede mindst 30 point i sit 31. på hinanden følgende spil og binder Wilt Chamberlain (1962) til den næstlængste striber i NBA-historien.   Onsdag aften tilføjede den regerende MVP en anden klassisk præstation til sit CV, scoring 42 point i et spil mod Minnesota Timberwolves. Men som Harden begejstret fans ved at optage sin 22. 40-dages præstation af sæsonen, va..
27/12/2018
Atlanta Hawks forsøger noget nyt over deres sidste tre spil i denne sæson, spiller god basketball. Hawkene har set sammenhængende og vandt tre i træk for Coach Pierce.   Atlanta Hawks sidder 12. i øst på (9-23), med tre af deres 9 sejre kommer i deres sidste tre spil. Nu vil haverne bringe en sejr tilbage til Atlanta, da de tager et playoff-bundet Pacer-hold.   At se hawkene samlet sammen tre sejre i træk har været sjovt for en hawks fanbase, der vedvarer hva..
05/11/2018
Uden skadet basketball truer international Dirk Nowitzki Dallas Mavericks igen en konkurssæson i NBA.   Efter en desperat præstation på 106: 118 mod New York Knicks og de samtidige sjette nederlag i serie, er stemningen blandt Texans irriteret. "Det vi viste i aften var meget skuffende," skældte træneren Rick Carlisle. "Jeg tager ansvar for måden mit hold har udført og kæmpet på."   Efter de eneste 24 succeser fra 82 kampe i sidste år skal alt være bedre. ..
08/10/2018
Med to preseason-spil nede og to at gå, ved Mavericks præcis, hvad de har at gøre med Luka Doncic Dallas Mavericks nba trøjer, da de kryber mod den regulære sæson.   De er nødt til at slå Europa ud af ham.   Vi mener det på den mest respektfulde måde muligt og strengt i basketball vilkår.   I sin første NBA-action har 6-8 Doncic imponeret alle med sin kreativitet, hans skydning og hans kloge-over 19-årige måde at spille spillet på. &nb..
17/09/2018
Den 1998 NBA offseason var skør. Michael Jordan ville gå på pension for anden gang efter at have vundet sin sidste ring som en Bull. NBA's kommende sæson ville blive forkortet til kun 50 spil på grund af den tredje lockout i tiåret. Spillernes forening ønskede simpelthen at hæve loftet på lønninger, ejerne ønskede at spare penge. Ligaen annullerede 1999 NBA All Star-spillet og David Stern var tilsyneladende i shambles efter Jordan-afgang. Midt i alt dette var Scottie Pippen på udk..
06/09/2018
Indtastning af anden del af et nyt kapitel til OKC Thunder, vi kan kun håbe gode ting er stadig at komme. Men hvis sidste år lærte os noget, kan ingen resultater udelukkes.   Uanset hvad der skete med old-school, hard-nosed basketball, da modstandere hadede hinanden og ville gøre noget for at vinde? Svaret på dette spørgsmål er Russell Westbrook. Uanset situationen, når Westbrook tager gulvet, hader han enhver, der står i hans måde at vinde.   Westbrook smi..
24/08/2018
Regerende NBA MVP James Harden ser ingen grund til, at Carmelo Anthony vil have problemer med at tilpasse sig Houston Rockets.   Talende til Players Tribune Basket trøjer, Harden sagde, at det vil være "nemt" at akklimatisere Anthony til rotationen, fordi Rockets er et hold med "mange high IQ guys around" allerede.   The Rockets annoncerede Anthony's underskrift den 13. august efter at Atlanta Hawks købte sit sidste års kontrakt i sidste måned.   Se..
08/08/2018
james' s ældste søn, brownie, valgte at tiltræde korsvej skole i santa monica område af ​​ los angeles.det er en los angeles basketball skole, hvor brownie vil starte et nyt liv for læring og basketball, og det er her, james er i år.en af de vigtigste grunde til at vælge lakers i sommer.han håber, at hans søn får en bedre basketball uddannelse og håb om at konkurrere med hinanden i fremtiden. - du ved ikke meget om brownie, men jeg tror, du har set hans spiller videoer om s..
01/08/2018
I lørdag blev jeg gift. Mine venner lavede en perfekt dag både sjovt og autentisk ved at Basketball Tøj online sikre og læse en erklæring fra Houston Rockets General Manager Daryl Morey under bryllupsceremonien.   Jeg voksede op til Houston Rockets-spil på topmødet og derefter Toyota Center. Jeg lyttede til 1994-mesterskabet på radioen fra en Boy Scout sommerlejr. 1995-titlen jeg så på, mens jeg stod på et sofabord.   Under college kiggede jeg engang op fr..
06/04/2018
Quinn Cook er en af ​​de positive overraskelser af den gyldne statskrigere. The Guard spiller stadig med en tovejs kontrakt, men mesteren ønsker at gøre dette til en ægte flerårig kontrakt.   Dette er rapporteret af Chris Haynes og Marc J. Spears fra ESPN. Krigerne vil derfor rapportere udførelsen senest den 10. april for at bruge Cook i playoffs. Der er allerede enighed om et arbejdsdokument i to år.   De to kontrakter blev genoptaget før denne sæson, s..
17/01/2018
Ifølge New York Times afslørede reporter Mark-Stein, at Cavaliers for nylig fattede rekord, ifølge informerede kilder, transaktionsfristen, Cavaliers i det mindste en aftale.   Ridderne går ikke godt i det sidste med kun to sejre og otte tab i de sidste 10 spil, herunder et antal tab til playoffs. For nylig tabte Cavaliers 14 point til Celtics og tabte 34 point til Raptors, der manglede Lori og Ibaka. Efter at have mistet krigerne, blev de fejret af deres modstandere. &nb..
18/10/2017
Dallas Mavericks besluttede mandag at konvertere Gian Clavells kontrakt til en to-vejs kontrakt. Dette gjorde roster i Dallas officielle overskrift ind i home opener onsdag aften.   Med Clavell flytter ind i den sidste to-vejs spot, betydede det, at alle Salah Mejri Dallas Mavericks nba trøjer, Jeff Withey og Maxi Kleber lavede den officielle 15-manders roster. Dette er i tillæg til Josh McRoberts, Dwight Powell og Nerlens Noel, der alle kommer fra bænken også.  ..
02/09/2017
Tidligere Rockets power forward og fan favorit Chuck Hayes er vendt tilbage til holdet som prospiller personale scout.   Hayes, som havde en lignende position med Denver Nuggets sidste sæson, vil fortsætte med at evaluere NBA og andre spillere for Rockets Basket trøjer, med noget arbejde i spillerudvikling, sagde Rockets vicepræsident Gersson Rosas.   "Vi værdsætter ham ikke kun som spiller, men hans profil og hans baggrund er yderst værdifuld for det vi gør ..
03/08/2017
Pop superstjernen Beyonce, en Houston indfødte, mulling en investering i National Basketball Association Rockets, ifølge folk der er bekendt med sagen.   Rockets-ejer Les Alexander, en tidligere obligationshandler, Houston Rockets Basket trøjer sagde i sidste måned, at han solgte holdet med en stigning i franchiseværdier på tværs af sport. Klubens popularitet i Kina kan presse salgsprisen forbi rekordet $ 2 mia. Steve Ballmer betalte for Los Angeles Clippers for tre ..
05/07/2017
New Orleans Pelicans front office gjorde det stædigt, at deres nr. 1 prioritet denne offseason var låsning Jrue Holiday langsigtet. De opnåede dette mål den 1. juli ved at genskrive Holiday til en heftig femårig, $ 126 millioner forlængelse.   Med forlængelsen har pelikanerne låst sig ind i en kerne af Anthony Davis, Jrue Holiday og DeMarcus Cousins. Det er en meget talentfuld kerne, men pelikanernes vej til playoffs bliver hårdere på dagen.   Fellow lotter..
09/06/2017
Miami Heat har meddelt, at den officielle 2017 Heat Draft Party vil blive afholdt på AmericanAirlines Arena torsdag den 22. juni med døråbner kl. 18.00.   Udkast til fester på AA Arena er altid en sjov tid, og i år er der ingen undtagelse, da Heat Nation byder den nyeste spiller ind i folden. De første 2.000 fans vil få en gratis Draft Party t-shirt, og arrangementet er gratis, ligesom parkering i P2 garage under arenaen.   Festen finder sted på Xfinity East ..
26/05/2017
Velkommen til den opdaterede Blazer's Edge! For at fejre det nye udseende og følelse af vores sportsamfund deler vi historier om hvordan og hvorfor vi blev fans af vores yndlingshold. Hvis du vil dele din historie, skal du gå over til FanPosts for at skrive dit eget indlæg. Hver FanPost vil blive optaget i en tegning for at vinde et $ 500 Fanatics gavekort. SBNation samler alle historierne her og byder også på de bedste på tværs af vores netværk. Kom Fan med os!   I stede..
15/05/2017
Redaktørens note: SportsDays Eddie Sefko skrev for nylig en række kolonner, der kronede Mavericks 'NBA-udkast til lotterioptællinger. Med årets lotteriedage væk bringer vi det tilbage. The Mavericks har ikke en nylig historie om at være i NBA-udkastet lotteri, men i deres tidligere inkarnation havde de en lang historie med at håbe på pingpongkugguderne at se positivt ud på dem. Ak, det gjorde de ikke. Faktisk er deres historie i lotteriet alt andet end storied. Men de..
05/05/2017
WASHINGTON - Guard Bradley Beal mener, at Washington-guiderne skal "skubbe tilbage" mod Boston Celtics 'fysiske karakter, billige basketball trøjer hvis guiderne håber at samle sig fra et 0-2-underskud i en semifinal-serie i østkonference.   Beal var begrænset til 14 point på 4-of-15 skydning i 47 minutter og savnet en buzzer-beater i slutningen af ​​reguleringen i Washingtons overtidstab i Game 2 på tirsdag.   Tale ved Washingtons morgen shootaround f..
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis