se, søn af james vokse og konkurrere med den gamle mand i 5 år

08/08/2018 0
james' s ældste søn, brownie, valgte at tiltræde korsvej skole i santa monica område af ​​ los angeles.det er en los angeles basketball skole, hvor brownie vil starte et nyt liv for læring og basketball, og det er her, james er i år.en af de vigtigste grunde til at vælge lakers i sommer.han håber, at hans søn får en bedre basketball uddannelse og håb om at konkurrere med hinanden i fremtiden.
- du ved ikke meget om brownie, men jeg tror, du har set hans spiller videoer om sociale medier, herunder brownie dunke, der plejede at screene de sociale netværk i sidste uge, kaster bolden og løber, tag en mand godt, hele sættet af bevæger sig i én gang, viserat den yngre brownie har allerede overskredet organ, talent og basketball evner i de fleste af sine ligemænd.
fans kan altid finde skygge af james i brownie spille video, og håber, at brownie kan spille som sin far, det her er forventningerne for de fans, de håber at blive vidne til endnu en james historie i fremtiden.
ja, brownie er meget lig sin far nogen steder, han er glad for at kunne dele den bold, kan finde hans holdkammerater så nøjagtigt som james, og aflever bolden.hans krop er stærk, han kan afslutte prøven i fysisk konfrontation og være god til at drage fordel af det.på samme tid, har han også godt uden at skyde, uanset om det er at fange bolden eller drible skydning, kan udfylde stillingen.
denne sommer, brownie hold vandt mesterskabet i usba nationale mesterskaber, der blev afholdt i charlotte.det er mere som ofte benævnes auu tour, som tilhører den turnering, men det var en stor del af talent.de små aktører deltog.brownie er i øjeblikket på tiende i 2023 "nybegynder område", og hans backcourt partner mickey williams er placeret først, og den stærke backcourt i to er en vigtig grund, for holdet til at vinde.
hver gang, der er en konkurrence med brownie, vil det altid tiltrækker flere målgrupper.folk ønsker at se, hvordan james' s søn spiller.james, så også en brownie er vildt mange gange her i sommer, og den superstjerne i nba.at sidde ved siden af min søn er ret, en far der heppede på hans søn.han vil stå og klappe for mål, og vil klage på grund af utilfredshed med straf.
som søn af james, brownie, der anvendes til at vænne sig til rampelyset.da han var ni år gammel, alle begyndte at lægge mærke til ham.alle ønsker, at han en dag vil være i stand til at træde ind i nba og james at konkurrere på samme tidspunkt.james sagde også, at det er en af hans største ønske.
brownie, der er under 14 år, håber at jord i nba i 2023.når james er 38 år gammel, james, har ikke set en regressiv fysiske tilstand i de seneste år, selv om han er 40 år gammel, er det ikke et problem.brownie er også indgået basketball - skole i los angeles til at modtage mere avancerede og videnskabelige basketball træning, som er en vigtig årsag til james valgte lakers.hvis denne situation udvikler sig konstant i henhold til denne situation, og det er ikke tom snak mellem de to.
brownie, er i stand til at vise sit talent og færdigheder i basketball i en ung alder.ud over gode gener, james, har skabt et godt miljø for ham at have ham.men du får en masse mere, og du vil have mere, og brownie, der bærer navnet på lebron james, står også over for det pres, som hans kolleger ikke kan føle.efter den samme stjerne, o 'neill' s søn sharif erkendte også, at brownie står over for større pres end ham.
james sagde selv, at han beklager nu, at brownie navn lebron james.det er en meget stolt ting at få fars navn, men i sagde, det er en større udfordring.denne usædvanlige stolthed kræver, at han stræber efter mere.den gave, som gives af det langsomt har mærket den pris, så tidligt som i tiden.
før vi er vidne til far og søn konkurrerer på samme tidspunkt, vi skal stadig vente langsomt, venter på brownie til at vokse op, og blive på en bil fuld af lys, men fuld af torne.