Vilkår og betingelser

Læs venligst disse vilkår og betingelser grundigt, fordi du ved at få adgang til denne hjemmeside accepterer at følge og være bundet af disse vilkår og betingelser. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bør du ikke få adgang til eller bruge denne hjemmeside.

    
VILKÅR OG BETINGELSER TIL REGERINGEN

    
Disse vilkår og betingelser udgør den endelige og fuldstændige aftale mellem parterne, og ingen vilkår eller betingelser på nogen måde ændrer eller ændrer de heri angivne bestemmelser, er bindende for vores firma, medmindre det skriftligt og underskrevet og godkendt af en embedsmand eller anden autoriseret person på Vores firma. Ingen ændring af nogen af ​​disse vilkår ændres af Vores Virksomheds forsendelse af varer efter modtagelse af købers købsordre, forsendelsesanmodning eller lignende formularer, der indeholder trykte vilkår og betingelser i tillæg til eller i strid med vilkårene heri. Hvis et udtryk, en bestemmelse eller bestemmelse erklæres ugyldig af en kompetent domstol, skal en sådan erklæring eller besiddelse ikke berøre gyldigheden af ​​ethvert andet udtryk, klausul eller bestemmelse heri indeholdt.
    
ACCEPTANCE OF ORDERS

    
Alle ordrer er genstand for skriftlig prisverifikation af autoriseret Vores Virksomhedspersonale, medmindre det skriftligt er udpeget til at være fast i en bestemt periode. Forsendelse af varer uden skriftlig prisverifikation udgør ikke accept af prisen i ordren.
    
UDSKIFTNING

    
Vores firma forbeholder sig ret til uden erstatning at erstatte et alternativt produkt af samme art, kvalitet og funktion. Hvis Køber ikke accepterer en erstatning, skal Køber specifikt erklære, at ingen udskiftning er tilladt, når køber anmoder om et citat, hvis en sådan anmodning om tilbud er lavet, eller hvis der ikke er anmodet om et citat, når der afsættes en ordre med Vores firma
    
PRIS

    
Citerede priser inklusive eventuelle transportgebyrer gælder i 10 dage, medmindre de er udpeget som firma i en bestemt periode i henhold til et skriftligt tilbud eller skriftlig salgstilladelse udstedt eller verificeret af en officer eller andet autoriseret personale fra vores firma. En pris, der er udpeget som firma i en bestemt periode, kan tilbagekaldes af Vores Firma, hvis tilbagekaldelsen er skriftlig og sendes til Køber forud for den tid, hvor en skriftlig accept af prisen er modtaget af Vores Firma. Fragtpunkt. Vores firma forbeholder sig ret til at annullere ordrer i tilfælde af salgspriser, som er lavere end de citerede priser er fastsat i regeringsbestemmelser.
    
TRANSPORT

    
Medmindre andet er angivet, skal vores firma udnytte sin dom ved bestemmelse af transportør og ruteføring. I begge tilfælde er vores selskab ikke ansvarlig for forsinkelser eller for store transportafgifter som følge af udvælgelsen.
    
FORPAKNING

    
Medmindre andet er fastsat, vil vores firma kun overholde sine minimale pakningsstandarder for den valgte transportmetode. Udgifterne til alle specialpakker, lastning eller spænding, som Køber har anmodet om, vil blive betalt af Køber. Alle omkostninger ved pakning og forsendelse til køberens specielle udstyr skal betales af køber.

LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis